ΠΡΟΣΘΕΤΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Πρόσθετες υπηρεσίες βιογραφικού σημειώματος

Το cvcenter.gr έχοντας πάντα ως επιδίωξη την καλύτερη και αποτελεσματικότερη παρουσίαση του βιογραφικού σας σημειώματος και σαν βασικό προσανατολισμό τις δικές σας ανάγκες, σας παρέχει τις ακόλουθες υπηρεσίες :

Το Βιογραφικό σας και στα Αγγλικά!

Σας παρέχουμε τη δυνατότητα μετάφρασης του βιογραφικού σας σημειώματος στα Αγγλικά.

Η χρησιμότητα της συγκεκριμένης υπηρεσίας δεν έγκειται μόνο στις περιπτώσεις αναζήτησης εργασίας στο εξωτερικό, αλλά και στο ότι επιτυχημένες εταιρείες της εγχώριας αγοράς επιθυμούν τα βιογραφικά μεταφρασμένα στα Αγγλικά, όπως άλλωστε στα Αγγλικά είναι και οι αγγελίες ζήτησης προσωπικού.

Κατά την εγγραφή σας στο cvcenter.gr μπορείτε να επιλέξετε τη γλώσσα στην οποία θέλετε να φτιάξετε το βιογραφικό σας σημείωμα (Ελληνικά -Αγγλικά ) . Όταν ολοκληρώσετε το βιογραφικό σας , μπορείτε να κάνετε αίτηση δημιουργίας νέου cv-id *(κωδικός ηλεκτρονικού βιογραφικού ) με τη δυνατότητα :

 • Να αντιγράψετε στοιχεία από υπάρχον βιογραφικό .
 • Να μην αντιγράψετε στοιχεία από υπάρχον βιογραφικό .
 • Να επιλέξετε γλώσσα νέου βιογραφικού .
 • Αν η μετάφραση γίνει απο εσάς, η υπηρεσία δεύτερου βιογραφικού σημειώματος είναι ΔΩΡΕΑΝ.
  (Χρέωση μόνο για το Νέο cv-id (12 ευρώ/cv-id) μείον 30% σε ανέργους.
 • Αν η μετάφραση γίνει από εξειδικευμένο συνεργάτη του cvcenter.gr η υπηρεσία γίνετε έπειτα απο έλεγχο του βιογραφικού σας και ενημέρωση για τη χρέωση απο συνεργάτη μας (μείον 30% σε ανέργους.)


 • Αν επιθυμείτε την μετάφραση του βιογραφικού σας στα Αγγλικά τότε πατήστε ΕΔΩ

  Επιπλέον βιογραφικά σημειώματα και cv-id

  Ανάλογα πάντα με τη θέση εργασίας που θέλουμε να στοχεύσουμε, δεν είναι λίγες οι φορές που έχουμε αποκρύψει στοιχεία, στη διαδικασία σύνταξης ενός βιογραφικού σημειώματος, ώστε αυτό να γίνει πιο θελκτικό για τον εκάστοτε εργοδότη. Η υπηρεσία νέου cv-id σας δίνει τη δυνατότητα εύκολα, γρήγορα και απλά να αποκρύπτετε στοιχεία από το βιογραφικό σας, δίνοντας το κωδικό βιογραφικού σημειώματος (cv-id) που ταιριάζει στην εκάστοτε αγγελία.

  Το cvcenter.gr σας παρέχει εντελώς ΔΩΡΕΑΝ από τη πρώτη στιγμή της εγγραφής σας το μοναδικό κωδικό βιογραφικού σημειώματος. Σε περίπτωση ζήτησης περισσοτέρων (cv-id), η υπηρεσία ενεργοποιείται για κάθε επιπλέον cv-id με χρέωση 12ευρώ για πάντα! Για την υπηρεσία παραμετροποίησης θα βρείτε περισσότερες πληροφορίες κάτω απο το cv-id σας μέσα στο λογαρισμό σας .